DÜNYA 3.LÜĞÜ

Dünya gıda fuarlarının dev markası SIAL ‘de Türkiye'den CEVHER GIDA A.Ş Turkish Coffee Milkshake ile BRONZ MADALYA alarak soğuk kahve zincirinde yeni bir devir açtı!

1960'dan beri Dünya gıda fualarının dev markası SIAL tarafından ABU DHABI'de her yıl düzenlenen ve Türkiye milli iştirakinin İSTANBUL TİCARET ODASI'nca gerçekleştirildiği SIAL MIDDLE EAST fuarında Türkiye'den Cevher Gıda A.Ş

Turkish coffee milkshake ile gıda dünyasının tüm dikkatini Türkiye'ye çevirdi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti ABU DHABI' de 50 ülkeden 1000 değişik firmanın katıldığı, 15.000 ziyaretçinin ağırlandığı ,açılışını BAE Başkan Yardımcısı, Başkanlık İşleri Bakanı, ABU DHABI Food Control Başkanı ve son dönemde Manchester City'nin yeni sahibi olan SHEIKH MANSOR'un gerçekleştirdiği SIAL Yeni ürünler yarışmasında büyük heyecanlar yaşandı.

50 ülkeden 240 yeni ürün yaklaşık 1 aylık sürede SIAL INNOVATION jürisi tarafından değerlendirildi. İlk önce 120 ürün seçildi. 120 ürün arasından tekrar elemeler yapılarak 25 finalist belirlendi. Bu finalistler arasında yer alan CEVHER GIDA A.Ş Antalya'da 30 yıllık tecrübesiyle bilinen İNCESU GIDA A.Ş' nin ihracatçı ve üretici firması olarak ICESU TURKISH COFEE MILKSHAKE ile 25 finalist arasında yer aldı. 25 finalist arasında yapılan ve Dünya'nın her ülkesinden konusunda uzman kişilerin oluşturduğu jüri eşliğinde TURKISH COFFEE MILKSHAKE 237 ürünü geride bırakarak 8 Aralık 2015 Salı günü gıda dünyasına BRONZ AWARD ile girdi. Bir dünya platformunda büyük ilgi ve beğeni kazanan TURKISH COFFEE MILKSHAKE Körfez bölgesinde kazandığı başarıyı Türkiye'de kahve severler ile de paylaşmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.TURKISH COFFEE MILKHAKE tüm Türkiye'de ve dünyada kahve sevgisini perçinlemeyi hedef alıyor.